Langkau ke kandungan utama

PERTANDINGAN BUBUR ASYURA PERINGKAT DAERAH LANGKAWI 2016

Pada 22 Oktober 2016 telah berlangsung Pertandingan Bubur Asyura Peringkat Daerah Langkawi 2016 yang diadakan di Perkarangan Pejabat Daerah dan Tanah Langkawi. Program tersebut disertai oleh pelbagai jabatan di Langkawi. Puspanita Langkawi turut sama menyertai pertandingan tersebut dan berjaya memenangi hadiah bagi Kategori Khas : Bubur Asyura Tersedap. Tahniah kepada semua yang terlibat.
Program tersebut berlangsung meriah, sarat maklumat dan menyeronokkan sepanjang pertandingan dijalankan.


Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

PROGRAM ZIARAH KASIH BERSAMA PUSPANITA KEMAS NEGERI KEDAH

Puspanita Cawangan Langkawi telah mendapat jemputan untuk turut serta menjayakan Program Ziarah Kasih bersama Puspanita Cawangan KEMAS Negeri Kedah pada 20 Disember 2020 di Mukim Kuah.

Majlis Penyerahan Back To School Peringkat Daerah Langkawi

 Majlis Penyerahan Back To School Peringkat Daerah Langkawi Telah Dilaksanakan Pada 11 Januari 2021,Penyerahan Tersebut Dilakukan Oleh Puan Hajjah Musalmah Bt Saidin Pengerusi Puspanita Cawangan Langkawi.Sebanyak 7 Keluarga Telah Menerima Sumbangan Pakaian Sekolah Sempena Back To School ini. Program Tersebut Disertai Oleh Timbalan Pengerusi II Puspanita Cawangan Langkawi Dan Juga Setiausaha Puspanita Cawangan Langkawi.

Klinik De Stress ‘ Wanita Dan Pengurusan Stress’

Cik Farah Nabilah Binti Mohammad Anuar Dan Cik Sajaratul Aleeya Binti Shahril Telah Menghadiri Klinik De Stress ‘ Wanita Dan Pengurusan Stress’ Pada 18 Mac 2021 Di Bilik Gerakan Negeri Pejabat SUK Kedah. #wanitadanpengurusanstress #wanitabangkitmendepanicabaran