Langkau ke kandungan utamaPROGRAM JEJAK JAYA SPM DAN LAWATAN TURUN PADANG PUSPANITA NEGERI KEDAH DAERAH YAN

Pada 1 Ogos 2016 jam 8 pagi bertempat di Dewan Sekolah Menengah Kebangsaan Yan telah berlangsungnya Program Jejak Jaya SPM & Lawatan Turun Padang Puspanita Negeri Kedah Daerah Yan. Puspanita Daerah Langkawi telah diwakili oleh 3 orang ahli iaitu Puan Noor Afza Binti Othman selaku Pengerusi, Puan Fuziah Binti Mohd Sharif (Timbalan Pengerusi 1) dan Puan Disarina Binti Nayan, (AJK).

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

PROGRAM ZIARAH KASIH BERSAMA PUSPANITA KEMAS NEGERI KEDAH

Puspanita Cawangan Langkawi telah mendapat jemputan untuk turut serta menjayakan Program Ziarah Kasih bersama Puspanita Cawangan KEMAS Negeri Kedah pada 20 Disember 2020 di Mukim Kuah.

Majlis Penyerahan Back To School Peringkat Daerah Langkawi

 Majlis Penyerahan Back To School Peringkat Daerah Langkawi Telah Dilaksanakan Pada 11 Januari 2021,Penyerahan Tersebut Dilakukan Oleh Puan Hajjah Musalmah Bt Saidin Pengerusi Puspanita Cawangan Langkawi.Sebanyak 7 Keluarga Telah Menerima Sumbangan Pakaian Sekolah Sempena Back To School ini. Program Tersebut Disertai Oleh Timbalan Pengerusi II Puspanita Cawangan Langkawi Dan Juga Setiausaha Puspanita Cawangan Langkawi.

Klinik De Stress ‘ Wanita Dan Pengurusan Stress’

Cik Farah Nabilah Binti Mohammad Anuar Dan Cik Sajaratul Aleeya Binti Shahril Telah Menghadiri Klinik De Stress ‘ Wanita Dan Pengurusan Stress’ Pada 18 Mac 2021 Di Bilik Gerakan Negeri Pejabat SUK Kedah. #wanitadanpengurusanstress #wanitabangkitmendepanicabaran