Langkau ke kandungan utama
Sekitar Sambutan Hari Perarakan & Perbarisan sempena Sambutan Hari Kebangsaan ke-59 Peringkat Daerah Langkawi 2016.
Kemeriahan sambutan turut diserikan dengan penyertaan daripada anak-anak cilik & remaja ahli PUSPANITA caw. Langkawi yang turut sama mengibarkan bendera Malaysia pada sambutan kali ini.
Diharapkan semangat patriotik ini dapat terus dipupuk sejak kecil dan diamalkan serta dikekalkan sehingga dewasa. Tahniah buat ibu-ibu terhebat di dunia.. :)

Tarikh: 03 September 2016 (Sabtu)
Masa : 8.00 pagi
Tempat: Dataran Marmar, Kuah, Langkawi.

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

PROGRAM ZIARAH KASIH BERSAMA PUSPANITA KEMAS NEGERI KEDAH

Puspanita Cawangan Langkawi telah mendapat jemputan untuk turut serta menjayakan Program Ziarah Kasih bersama Puspanita Cawangan KEMAS Negeri Kedah pada 20 Disember 2020 di Mukim Kuah.

Majlis Penyerahan Back To School Peringkat Daerah Langkawi

 Majlis Penyerahan Back To School Peringkat Daerah Langkawi Telah Dilaksanakan Pada 11 Januari 2021,Penyerahan Tersebut Dilakukan Oleh Puan Hajjah Musalmah Bt Saidin Pengerusi Puspanita Cawangan Langkawi.Sebanyak 7 Keluarga Telah Menerima Sumbangan Pakaian Sekolah Sempena Back To School ini. Program Tersebut Disertai Oleh Timbalan Pengerusi II Puspanita Cawangan Langkawi Dan Juga Setiausaha Puspanita Cawangan Langkawi.

Klinik De Stress ‘ Wanita Dan Pengurusan Stress’

Cik Farah Nabilah Binti Mohammad Anuar Dan Cik Sajaratul Aleeya Binti Shahril Telah Menghadiri Klinik De Stress ‘ Wanita Dan Pengurusan Stress’ Pada 18 Mac 2021 Di Bilik Gerakan Negeri Pejabat SUK Kedah. #wanitadanpengurusanstress #wanitabangkitmendepanicabaran