Langkau ke kandungan utama
Mesyuarat Ahli Jawatankuasa PUSPANITA caw. Langkawi kali ke-5/2016.

Tarikh: 20 Oktober 2016 (Khamis)
Masa : 8.30 malam
Tempat: Bilik Gerakan, Pejabat Daerah Langkawi
Pengerusi: Puan Noor Afza Bt Osman

Pada malam ini, telah diadakan sesi pembentangan laporan aktiviti oleh setiap Pengerusi Biro dan taklimat ringkas perancangan aktiviti untuk bulan-bulan terakhir bagi penutup tahun 2016 serta pemakluman untuk mengadakan Mesyuarat Agung PUSPANITA caw. Langkawi kali ke-21. Sama-sama kita nantikan debaran kemuncak majlis tersebut yang dijangka pada Disember 2016.

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

PROGRAM ZIARAH KASIH BERSAMA PUSPANITA KEMAS NEGERI KEDAH

Puspanita Cawangan Langkawi telah mendapat jemputan untuk turut serta menjayakan Program Ziarah Kasih bersama Puspanita Cawangan KEMAS Negeri Kedah pada 20 Disember 2020 di Mukim Kuah.

Majlis Penyerahan Back To School Peringkat Daerah Langkawi

 Majlis Penyerahan Back To School Peringkat Daerah Langkawi Telah Dilaksanakan Pada 11 Januari 2021,Penyerahan Tersebut Dilakukan Oleh Puan Hajjah Musalmah Bt Saidin Pengerusi Puspanita Cawangan Langkawi.Sebanyak 7 Keluarga Telah Menerima Sumbangan Pakaian Sekolah Sempena Back To School ini. Program Tersebut Disertai Oleh Timbalan Pengerusi II Puspanita Cawangan Langkawi Dan Juga Setiausaha Puspanita Cawangan Langkawi.

Klinik De Stress ‘ Wanita Dan Pengurusan Stress’

Cik Farah Nabilah Binti Mohammad Anuar Dan Cik Sajaratul Aleeya Binti Shahril Telah Menghadiri Klinik De Stress ‘ Wanita Dan Pengurusan Stress’ Pada 18 Mac 2021 Di Bilik Gerakan Negeri Pejabat SUK Kedah. #wanitadanpengurusanstress #wanitabangkitmendepanicabaran