Langkau ke kandungan utama

PUSPANITA GALA NIGHT

Pada 24 November 2017 telah berlangsung Majlis Gala Night Puspanita Langkawi bertempat di Adya Hotel Langkawi. Acara ini telah berjalan dengan lancar & sangat meriah bersesuaian dengan tema warna Blue Pink & slogan "Eratkan Hubungan, Raikan Kejayaan...Syoknya Puspanita!!!". Pelbagai aktiviti menarik yang diadakan pada malam tersebut seperti persembahan teater muzikal , pertandingan baju tercantik dan cabutan bertuah.

Puspanita Langkawi mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua ahli-ahli yang sudi hadir & barisan jawatankuasa kerja serta urusetia yang bertungkus lumus dalam menjayakan program yang julung-julung kali diadakan ini.

Tahniah untuk Anda Semua!!!
Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

PROGRAM ZIARAH KASIH BERSAMA PUSPANITA KEMAS NEGERI KEDAH

Puspanita Cawangan Langkawi telah mendapat jemputan untuk turut serta menjayakan Program Ziarah Kasih bersama Puspanita Cawangan KEMAS Negeri Kedah pada 20 Disember 2020 di Mukim Kuah.

Majlis Penyerahan Back To School Peringkat Daerah Langkawi

 Majlis Penyerahan Back To School Peringkat Daerah Langkawi Telah Dilaksanakan Pada 11 Januari 2021,Penyerahan Tersebut Dilakukan Oleh Puan Hajjah Musalmah Bt Saidin Pengerusi Puspanita Cawangan Langkawi.Sebanyak 7 Keluarga Telah Menerima Sumbangan Pakaian Sekolah Sempena Back To School ini. Program Tersebut Disertai Oleh Timbalan Pengerusi II Puspanita Cawangan Langkawi Dan Juga Setiausaha Puspanita Cawangan Langkawi.

Klinik De Stress ‘ Wanita Dan Pengurusan Stress’

Cik Farah Nabilah Binti Mohammad Anuar Dan Cik Sajaratul Aleeya Binti Shahril Telah Menghadiri Klinik De Stress ‘ Wanita Dan Pengurusan Stress’ Pada 18 Mac 2021 Di Bilik Gerakan Negeri Pejabat SUK Kedah. #wanitadanpengurusanstress #wanitabangkitmendepanicabaran