Langkau ke kandungan utama

MAJLIS JASAMU DI KENANG

Pada 31 Disember 2017 bertempat di Adya Hotel Langkawi telah diadakan Majlis Jasamu Dikenang bagi meraikan Tuan Pegawai Daerah, Tuan Haji Isahak Murat (Penasihat Puspanita Langkawi) & Puan Noor Afza Osman (Pengerusi Puspanita Langkawi) sempena pertukaran & perlantikan Tuan Pegawai Daerah sebagai Timbalan Setiausaha Kerajaan Negeri (Pembangunan) Kedah Darul Aman berkuatkuasa 1 Januari 2018.


Setinggi-tinggi ucapan penghargaan dan tahniah kepada Tuan Haji Isahak Murat & isteri. Terima kasih atas sumbangan dan jasa yang sangat besar kepada Puspanita Langkawi & penduduk Langkawi.#WanitaSepakatNegaraMeningkat

#PuspanitaLangkawiUlasan

Catatan popular daripada blog ini

PROGRAM ZIARAH KASIH BERSAMA PUSPANITA KEMAS NEGERI KEDAH

Puspanita Cawangan Langkawi telah mendapat jemputan untuk turut serta menjayakan Program Ziarah Kasih bersama Puspanita Cawangan KEMAS Negeri Kedah pada 20 Disember 2020 di Mukim Kuah.

Majlis Penyerahan Back To School Peringkat Daerah Langkawi

 Majlis Penyerahan Back To School Peringkat Daerah Langkawi Telah Dilaksanakan Pada 11 Januari 2021,Penyerahan Tersebut Dilakukan Oleh Puan Hajjah Musalmah Bt Saidin Pengerusi Puspanita Cawangan Langkawi.Sebanyak 7 Keluarga Telah Menerima Sumbangan Pakaian Sekolah Sempena Back To School ini. Program Tersebut Disertai Oleh Timbalan Pengerusi II Puspanita Cawangan Langkawi Dan Juga Setiausaha Puspanita Cawangan Langkawi.

Klinik De Stress ‘ Wanita Dan Pengurusan Stress’

Cik Farah Nabilah Binti Mohammad Anuar Dan Cik Sajaratul Aleeya Binti Shahril Telah Menghadiri Klinik De Stress ‘ Wanita Dan Pengurusan Stress’ Pada 18 Mac 2021 Di Bilik Gerakan Negeri Pejabat SUK Kedah. #wanitadanpengurusanstress #wanitabangkitmendepanicabaran