Langkau ke kandungan utama

PERTANDINGAN PENCARIAN RATU BOWLING

Pada 5 Oktober 2017 bertempat di Ampang Bowl Langkawi seramai 50 orang peserta telah menyertai Pertandingan Pencarian Ratu Bowling yang mana melibatkan ahli-ahli Puspanita Cawangan Langkawi yang terdiri daripada Pelbagai Jabatan di seluruh Langkawi. Antaranya Pejabat Daerah dan Tanah Langkawi, Majlis Perbandaran Langkawi, Lembaga Pembangunan Langkawi, Jabatan Kerja Raya, Jabatan Pengangkutan Jalan, Hospital Langkawi, Agensi Penguatkuatsaan Maritim Malaysia, Pejabat Kesihatan Daerah Langkawi, Pejabat Pendidikan Daerah Langkawi dan Pejabat Belia Langkawi.

Selain bertujuan utk mencari ratu-ratu bowling yang akan mewakili Puspanita Langkawi ke peringkat seterusnya, ia juga dapat mengeratkan lagi hubungan antara ahli-ahli.
TAHNIAH diucapkan kepada peserta-peserta yang berjaya dan semua ahli-ahli serta Urusetia (Biro Sukan & Rekreasi) yg terlibat dlm menjayakan program tersebut.

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

PROGRAM ZIARAH KASIH BERSAMA PUSPANITA KEMAS NEGERI KEDAH

Puspanita Cawangan Langkawi telah mendapat jemputan untuk turut serta menjayakan Program Ziarah Kasih bersama Puspanita Cawangan KEMAS Negeri Kedah pada 20 Disember 2020 di Mukim Kuah.

Majlis Penyerahan Back To School Peringkat Daerah Langkawi

 Majlis Penyerahan Back To School Peringkat Daerah Langkawi Telah Dilaksanakan Pada 11 Januari 2021,Penyerahan Tersebut Dilakukan Oleh Puan Hajjah Musalmah Bt Saidin Pengerusi Puspanita Cawangan Langkawi.Sebanyak 7 Keluarga Telah Menerima Sumbangan Pakaian Sekolah Sempena Back To School ini. Program Tersebut Disertai Oleh Timbalan Pengerusi II Puspanita Cawangan Langkawi Dan Juga Setiausaha Puspanita Cawangan Langkawi.

Klinik De Stress ‘ Wanita Dan Pengurusan Stress’

Cik Farah Nabilah Binti Mohammad Anuar Dan Cik Sajaratul Aleeya Binti Shahril Telah Menghadiri Klinik De Stress ‘ Wanita Dan Pengurusan Stress’ Pada 18 Mac 2021 Di Bilik Gerakan Negeri Pejabat SUK Kedah. #wanitadanpengurusanstress #wanitabangkitmendepanicabaran