Langkau ke kandungan utama

MESYUARAT AGUNG PUSPANITA CAWANGAN NEGERI KEDAH KE-34 TAHUN 2018

Sekitar Mesyuarat Agung Puspanita Cawangan Negeri Kedah Kali Ke-34 Tahun 2018.

Tahniah PUSPANITA LANGKAWI kerana telah berjaya menerima Anugerah Cawangan Berprestasi & Anugerah Laman Web Terbaik Tahun 2017. 

Kejayaan ini adalah hasil usaha & kerjasama semua pihak terutamanya ahli-ahli Puspanita Langkawi dengan dorongan serta sokongan padu dari Mantan Pengerusi, Puan Noor Afza Binti Osman & Penasihat, Tuan Hj Isahak Bin Murat. 

Semoga kejayaan ini akan terus dikecapi pada masa akan datang dengan usaha-usaha yang berterusan.

Tahniah! Puspanita Langkawi HEBAT!
Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

PROGRAM ZIARAH KASIH BERSAMA PUSPANITA KEMAS NEGERI KEDAH

Puspanita Cawangan Langkawi telah mendapat jemputan untuk turut serta menjayakan Program Ziarah Kasih bersama Puspanita Cawangan KEMAS Negeri Kedah pada 20 Disember 2020 di Mukim Kuah.

Majlis Penyerahan Back To School Peringkat Daerah Langkawi

 Majlis Penyerahan Back To School Peringkat Daerah Langkawi Telah Dilaksanakan Pada 11 Januari 2021,Penyerahan Tersebut Dilakukan Oleh Puan Hajjah Musalmah Bt Saidin Pengerusi Puspanita Cawangan Langkawi.Sebanyak 7 Keluarga Telah Menerima Sumbangan Pakaian Sekolah Sempena Back To School ini. Program Tersebut Disertai Oleh Timbalan Pengerusi II Puspanita Cawangan Langkawi Dan Juga Setiausaha Puspanita Cawangan Langkawi.

Klinik De Stress ‘ Wanita Dan Pengurusan Stress’

Cik Farah Nabilah Binti Mohammad Anuar Dan Cik Sajaratul Aleeya Binti Shahril Telah Menghadiri Klinik De Stress ‘ Wanita Dan Pengurusan Stress’ Pada 18 Mac 2021 Di Bilik Gerakan Negeri Pejabat SUK Kedah. #wanitadanpengurusanstress #wanitabangkitmendepanicabaran