Langkau ke kandungan utama

MAJLIS PENYAMPAIAN SUMBANGAN KASIH FOOD PACK RAMADHAN

 

19 Ramadhan 1443H / 21 April 2022

Bilik Gerakan Pejabat Daerah Dan Tanah Langkawi
Seramai 20 orang penerima dari ahli PUSPANITA telah hadir untuk menerima sumbangan barangan keperluan harian dalam bentuk makanan pada sesi penyerahan ringkas yang berlangsung dengan pematuhan SOP yang ditetapkan. Puan Farah Nabilah Binti Mohammad Anuar selaku AJK Tetap PUSPANITA telah hadir bagi melaksanakan penyampaian sumbangan bantuan tersebut kepada yang memerlukan sempena bulan Ramadhan 1443H /2022.
PUSPANITA Cawangan Kecil Daerah Langkawi merakamkan sekalung penghargaan dan setinggi-tinggi ucapan terima kasih kepada PUSPANITA Cawangan Negeri Kedah dan State Secretary Kedah (INCORPORATION) atas sumbangan “Food Pack” yang diberikan.
Semoga dengan inisiatif murni ini dapat membantu meringankan sedikit bebanan kepada semua keluarga penerima yang memerlukan dalam menunaikan ibadah puasa sepanjang bulan Ramadhan
yang mulia ini.







Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Majlis Penyerahan Back To School Peringkat Daerah Langkawi

 Majlis Penyerahan Back To School Peringkat Daerah Langkawi Telah Dilaksanakan Pada 11 Januari 2021,Penyerahan Tersebut Dilakukan Oleh Puan Hajjah Musalmah Bt Saidin Pengerusi Puspanita Cawangan Langkawi.Sebanyak 7 Keluarga Telah Menerima Sumbangan Pakaian Sekolah Sempena Back To School ini. Program Tersebut Disertai Oleh Timbalan Pengerusi II Puspanita Cawangan Langkawi Dan Juga Setiausaha Puspanita Cawangan Langkawi.

PROGRAM ZIARAH KASIH BERSAMA PUSPANITA KEMAS NEGERI KEDAH

Puspanita Cawangan Langkawi telah mendapat jemputan untuk turut serta menjayakan Program Ziarah Kasih bersama Puspanita Cawangan KEMAS Negeri Kedah pada 20 Disember 2020 di Mukim Kuah.

Klinik De Stress ‘ Wanita Dan Pengurusan Stress’

Cik Farah Nabilah Binti Mohammad Anuar Dan Cik Sajaratul Aleeya Binti Shahril Telah Menghadiri Klinik De Stress ‘ Wanita Dan Pengurusan Stress’ Pada 18 Mac 2021 Di Bilik Gerakan Negeri Pejabat SUK Kedah. #wanitadanpengurusanstress #wanitabangkitmendepanicabaran