Langkau ke kandungan utama

PROGRAM TADARUS AL-QURAN PUSPANITA

 

22 Ramadhan 1443H
PUSPANITA Cawangan Negeri Kedah menganjurkan Program Tadarus Al-Quran secara hybrid iaitu secara dalam talian atau e-tadarus dan juga secara bersemuka pada tahun ini.
PUSPANITA Cawangan Kecil Daerah Langkawi diberi tugasan membaca juz 11 dan telah memilih 6 orang wakil ahli untuk dijalankan program tadarus secara bersemuka.
Program tadarus tersebut telah diadakan di Bilik Gerakan Pejabat Daerah dan Tanah Langkawi pada 24 April 2022.Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Majlis Penyerahan Back To School Peringkat Daerah Langkawi

 Majlis Penyerahan Back To School Peringkat Daerah Langkawi Telah Dilaksanakan Pada 11 Januari 2021,Penyerahan Tersebut Dilakukan Oleh Puan Hajjah Musalmah Bt Saidin Pengerusi Puspanita Cawangan Langkawi.Sebanyak 7 Keluarga Telah Menerima Sumbangan Pakaian Sekolah Sempena Back To School ini. Program Tersebut Disertai Oleh Timbalan Pengerusi II Puspanita Cawangan Langkawi Dan Juga Setiausaha Puspanita Cawangan Langkawi.

PROGRAM ZIARAH KASIH BERSAMA PUSPANITA KEMAS NEGERI KEDAH

Puspanita Cawangan Langkawi telah mendapat jemputan untuk turut serta menjayakan Program Ziarah Kasih bersama Puspanita Cawangan KEMAS Negeri Kedah pada 20 Disember 2020 di Mukim Kuah.

Klinik De Stress ‘ Wanita Dan Pengurusan Stress’

Cik Farah Nabilah Binti Mohammad Anuar Dan Cik Sajaratul Aleeya Binti Shahril Telah Menghadiri Klinik De Stress ‘ Wanita Dan Pengurusan Stress’ Pada 18 Mac 2021 Di Bilik Gerakan Negeri Pejabat SUK Kedah. #wanitadanpengurusanstress #wanitabangkitmendepanicabaran