Langkau ke kandungan utama

Mesyuarat Agung Tahunan PUSPANITA Cawangan Kecil Daerah Langkawi kali ke-26

Sekitar Mesyuarat Agung Tahunan PUSPANITA Cawangan Kecil Daerah Langkawi kali ke-26 yang diadakan pada 17 Mac 2022 (Khamis) bertempat di Bilik Gerakan, Pejabat Daerah Langkawi. Majlis AGM bagi tahun 2022 dirasmikan oleh YBhg. Dato’ Abdul Gafar bin Yahya, Pegawai Daerah Langkawi selaku Penasihat PUSPANITA Cawangan Kecil Daerah Langkawi.

Antara tentatif majlis yang diadakan ialah perutusan dari YBhg. Datin Fauziah Binti Halim, Pengerusi PUSPANITA Cawangan Kecil Daerah Langkawi. Pengesahan Minit Mesyuarat Kali Ke-25, pembentangan Laporan Aktiviti Puspanita Tahun 2021 dan Laporan Kewangan Bagi Tahun Berakhir 31 Disember 2021 serta pembentangan usul.
Kehadiran ahli telah diberikan cenderahati yang menarik dan juga berpeluang menerima cabutan nombor bertuah selain disediakan meja jualan t-shirt puspanita. Sekalung penghargaan dan ucapan ribuan terima kasih kepada seluruh Ahli Jawatankuasa Induk dan wakil Puspanita Cawangan kecil yang menghadiri sesi mesyuarat ini secara terbuka dan online.
“Wanita Sepakat Negara Meningkat”

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Majlis Penyerahan Back To School Peringkat Daerah Langkawi

 Majlis Penyerahan Back To School Peringkat Daerah Langkawi Telah Dilaksanakan Pada 11 Januari 2021,Penyerahan Tersebut Dilakukan Oleh Puan Hajjah Musalmah Bt Saidin Pengerusi Puspanita Cawangan Langkawi.Sebanyak 7 Keluarga Telah Menerima Sumbangan Pakaian Sekolah Sempena Back To School ini. Program Tersebut Disertai Oleh Timbalan Pengerusi II Puspanita Cawangan Langkawi Dan Juga Setiausaha Puspanita Cawangan Langkawi.

PROGRAM ZIARAH KASIH BERSAMA PUSPANITA KEMAS NEGERI KEDAH

Puspanita Cawangan Langkawi telah mendapat jemputan untuk turut serta menjayakan Program Ziarah Kasih bersama Puspanita Cawangan KEMAS Negeri Kedah pada 20 Disember 2020 di Mukim Kuah.

Klinik De Stress ‘ Wanita Dan Pengurusan Stress’

Cik Farah Nabilah Binti Mohammad Anuar Dan Cik Sajaratul Aleeya Binti Shahril Telah Menghadiri Klinik De Stress ‘ Wanita Dan Pengurusan Stress’ Pada 18 Mac 2021 Di Bilik Gerakan Negeri Pejabat SUK Kedah. #wanitadanpengurusanstress #wanitabangkitmendepanicabaran